Директором КУА-АПФ «Тройка Діалог Україна» призначено Григорія Овчаренка

Київ, 11 квітня 2018 року

Голова підрозділу з управління локальними активами групи ICU Григорій Овчаренко призначений на посаду директора КУА-АПФ «Тройка Діалог Україна». Очоливши компанію, Григорій продовжить управління активами ICU в Україні, загальна сума яких на сьогоднішній день перевищує 3 млрд грн.

Григорій має більше 20 років досвіду роботи на керівних посадах, з яких понад десяти років - в інвестиційній сфері. Зокрема, до роботи в ICU, він більше шести років обіймав посаду Генерального директора «ОТП Капітал» та члена Ради «ОТП Пенсія». Григорій також є членом Ради Української Асоціації Інвестиційного Бізнесу, де очолює секції управління активами інститутів спільного інвестування та впровадження міжнародних стандартів професійної діяльності.

ТОВ «КУА-АПФ «Тройка Діалог Україна» працює на українському ринку цінних паперів з грудня 2007 року, надаючи послуги з управління активами інституційним інвесторам (недержавним пенсійним фондам, інститутам спільного інвестування і страховим компаніям). З кінця 2015 року ТОВ «КУА-АПФ «Тройка Діалог Україна» входить до групи ICU.

Компанія посідає перше місце на українському ринку за вартістю активів НПФ в управлінні. В адмініструванні «КУА-АПФ «Тройка Діалог Україна» знаходиться 77,5 тисяч пенсійних рахунків, а сумарна вартість активів в управлінні компанії станом на 31.12.2017г. склала 353,8 млн грн.