«Тройка Діалог Україна» змінила назву на «Upinvest»

КУА-АПФ «Тройка Діалог Україна» повідомляє про реєстрацію нової назви компанії. З 11 вересня 2018 року компанія перейменована в ТОВ «КУА-АПФ «Upinvest».

КУА-АПФ «Тройка Діалог Україна» працює на українському ринку цінних паперів більше 10 років. У листопаді 2015 року компанія увійшла до складу групи ICU під назвою, з якою починала роботу на ринку в 2007 році.

«КУА-АПФ «Upinvest» є правонаступником КУА-АПФ «Тройка Діалог Україна». Перейменування компанії не припиняє і не змінює її права та обов'язки відносно клієнтів і контрагентів. Переоформлення договорів і довіреностей із використанням нової назви компанії не потребується, всі діючі договори та угоди, укладені компанією раніше, а також видані від імені компанії довіреності, що діють, зберігають законну силу.

«КУА-АПФ «Upinvest» надає послуги з управління активами інституційним інвесторам (недержавним пенсійним фондам, інститутам спільного інвестування і страховим компаніям). Компанія посідає перше місце на українському ринку за вартістю активів НПФ в управлінні. Під адмініструванням «КУА-АПФ «Upinvest» знаходиться більше 76 тис. пенсійних рахунків, а сумарна вартість активів під управлінням компанії за підсумками першого півріччя 2018 року становить понад 372 млн грн.

Директор компанії - Григорій Овчаренко.